Jornada de reclamació de danys amb Arag

  • Post category:General

El passat 29 de gener, Arag va realitzar una jornada de treball fent una xerrada sobre la reclamació de danys a la seu del Col·legi.

 

La jornada va ser presentada pel President del Col·legi, el Sr Alex Mestre i els ponents van ser Marta Dueñas, Coordinadora de Sinistres d’Assegurança Directa i Juan Dueñas Director Territorial de la companyia.

 

La ponència va tractar sobre la reclamació de danys materials i les lesions derivades dels accidents de circulació. En relació a aquestes reclamacions es va exposar la forma de tramitar-les, tant a nivell de mediador como de companyia i com d’important és l’assessorament cap als nostres clients. També es van detallar les lleis que afecten a aquests procediments i que son de gran ajuda per les persones involucrades.

 

Aquesta jornada ha estat la primera que s’ha realitzat a la nostra seu aquest any, volent potenciar tot tipus de formacions i ampliar el vano de possibilitats i ofertes pels nostres col·legiats, comptant amb Arag companyia líder en el sector de defensa jurídica i que es col·laboradora del nostre Col·legi des de fa uns quants anys.