Jornada amb Gecose Software

  • Post category:General

El passat 21 de novembre, Gecose Software va realitzar una jornada de treball i  va presentar la seva última actualització del programa Fastbroker a la seu del Col·legi.

La jornada va ser presentada pel President del Col·legi, el Sr Alex Mestre i els ponents van ser Joan Benet Director de Gecose, Enric Descarrega Soci-Director y Yolanda Cabo consultora del Departament Post-Venta .

A la formació es van donar a conèixer les particularitats de la nova actualizació del programa Fastbroker i també es va realitzar un breu repàs de la posada en marxa del llenguatge EIAC des dels seus inicis fins la actualitat. Durant la jornada es va recalcar el fet de l’entrada en vigor d’aquest llenguatge a partir del proper mes de gener i la necessitat dels professionals del sector d’adaptar-se a aquests canvis importants.

Volem destacar la gran assistència que va tenir la jornada, essent una de les més concorregudes d’aquest 2019 i agrair als responsables de Gecose Software la seva predisposició per resoldre totes las qüestions que van sorgir.