El Col·legi de Tarragona celebra la seva Diada de la Patrona

  • Post category:General

El divendres dia 14 de Juny es va celebrar a la casa Joan Miret de la ciutat de Tarragona, la Diada de la Patrona 2019, congregant un centenar d’assistents i volent ser l’espai de trobada de la mediació de la província.

El Col·legi, com a novetat i volent innovar, va prescindir de la realització de xerrades o ponències i va presentar un concurs d’emissió de pòlisses d’auto on competien fins a 11 companyies, en el que es mesurava era la velocitat en l’emissió i no el preu a pagar. Aquest vídeo va ser realitzat uns dies abans i els participants van ser diferents treballadors de les corredories més prestigioses de la província.

Posteriorment es va presentar el nou logo del Col·legi i la nova pàgina web que vol ser una eina útil de comunicació i apropament a tots els col·legiats i tot tipus de públic que vulgui accedir a informació actualitzada del sector.

Posteriorment es va celebrar un còctel als jardins de la casa Joan Miret i durant el transcurs de l’àpat es va celebrar un sorteig d’un ordinador portàtil ofert pel nou partner tecnològic del Col·legi, l’empresa Nextec Projects.

En aquesta Diada van assistir tant executius de companyies asseguradores, com treballadors i gerents de les corredories i també van participar els Presidents i Gerents dels col·legis de Barcelona, Girona i Lleida i va comptar amb la participació especial de la Presidenta del Consejo General dels Col·legis de Mediadors de l’estat espanyol, Sra Elena Jiménez de Andrade. Com a primer acte de la nova Junta del Col·legi, els Presidents van signar al llibre d’honor de l’entitat i la Presidenta Sra Jiménez de Andrade va rebre un obsequi de la mà del President de Tarragona Sr Alex Mestre Perolada.